Layrite Natural Matte Cream travel

Layrite Natural Matte Cream travel

More Views

Art.nr 3311413

Availability: I lager

Layrite Natural Matte Cream travel
Rekommenderat pris.
139 Inkl.moms

testpiloterna


Inget att hålla i när åskan går


Oavsett konsistens så kan man i alla fall vara helt säker på att det blåser en nordanvind som få stylingprodukter står emot och den är chanslös... Däremot gillar jag finishen skarpt och möjligheten att restyla på ett enkelt sätt. Det är bara att blöta ner händerna och köra. Och vaniljen givetvis. Det är verkligen en ljuvlig balans Layrite har hittat här. Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

Layrite Natural Matte Cream travel size är ett lätt och flexibelt vattenbaserad hårvax med medium stadga och matt finish i resestorlek. Hårvaxet ger form definition till håret utan att tynga ner det och sköljs lätt ur med endast vatten. Mild vaniljdoft.

Stadga: Medium
Finish: Matt

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa styling på burk med motiveringen:
En vattenbaserad stylingkräm som ger en bra form på frisyrer, en hållbar stadga under dagen och en snygg, matt finish. Ljuvlig balans av vanilj och en burk som pryder badrumsskåpet.

Användning
Kan användas i både handdukstorkat och torrt hår. Ju torrare hår, desto högre stadga. Värm upp produkten mellan handflatorna och fördela i håret. Frisyren kan omstylas under dagen med en kam eller fuktade händer.

Övrig information
Plastburk med skruvlock

Volym
42 g

Ingredienser

Additional Information

Recensioner