The Bearded Chap Trilogy Set

The Bearded Chap Trilogy Set

More Views

Art.nr 1009001

Availability: I lager

The Bearded Chap Trilogy Set
Rekommenderat pris.
665 Inkl.moms
Beskrivning

Details

The Bearded Chap Trilogy Set är ett exklusivt skäggvårdskit från Australien med 100% naturliga ingredienser. Levereras i en snygg pappersförpackning i vintagestil.
Värde 735 kr

The Bearded Chap Original Beard Oil (30 ml)
En exklusiv skäggolja med en blandning av 11 essentiella oljor, som alla har specifika egenskaper för att återfukta skägget och skäggbotten, minska klåda och irritation i skäggbotten och mjukgöra skägget. Formulan absorberas snabbt utan att lämna en kladdig känsla. Den ger skägget en hälsosam lyster. Doft: Maskulin mix av bland annat sandelträ, cederträ, lime och svartpeppar.

The Bearded Chap Original Beard Balm (100 ml)
Skäggvax med en vårdande effekt på skägget och skäggbotten, ger fukt och näring samt har en mjukgörande effekt. Det hjälper till att hålla ostyrliga skäggstrån på plats, samtidigt som det ger en skyddande barriär för skägget. Den innehåller en mix av 8 essentiella oljor blandade med bivax av högsta kvalitet och vårdande ingredienser. Doft: Grapefrukt och en hint av kryddnejlika från Madagaskar.

The Bearded Chap Old Time Moustache Wax (15 ml)
Ett mustaschvax som mjukgör mustaschen och fungerar som en skyddande barriär. Ger en medium stadga till mustaschen. Doft: Caribbean Bay Rum - kryddig doft med en hint av kryddnejlika och kanel.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner