The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap

The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap

More Views

Art.nr 3181017

Availability: I lager

The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap
Rekommenderat pris.
129 Inkl.moms
Beskrivning

Details

The Goodfellas' Smile Abysso Traditional Shaving Soap är en äkta raktvål med hög kvalitet. Med noggrant utvalda ingredienser och råvaror för att ge varje rakning en maximal upplevelse. Denna raktvål är allergivänlig och fri från benzoic aldehyde, den är speciellt framtagen för dom som har känslig hy. Doften kommer fram bäst när du har jobbat upp ett krämigt lödder, och ger en len och fin rakning. Den återfuktar maximalt efter avslutad rakning. Dessa handgjorda tvålar är ofiltrerade och kan med tiden ta på sig olika färger på ytan pågrund av krystaliseringen av oljorna, men denna är ingenting som påverkar dess kvalitet. Med denna raktvålen får du ett lätt och tätt ljusgrått skum som tar dig in till dimman av luktsinnets djup med dess inslag av bergamott, jasmin och trä dofter.

Doft
Abysso - klassisk doft med en fräschör av citrus och gröna noter, som mixas med blomnoter och en varm bas av trä, mossa och amber.

Användning
Fukta rakborsten och arbeta upp ett krämigt raklödder. Stryk ut löddret på skäggområdet och arbeta in det med cirkulära rörelser för att få skäggstråna att resa sig. Skölj bort resterna efter rakningen med ljummet vatten och avsluta med en återfuktande after shave

Övrig information
Plastburk med lock

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner